Str. Unirii, nr. 90-92
Craiova, Dolj, România
Luni: 07:00 - 20:00
Sambata: 07:00 - 14:00

Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Craiova

Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG Craiova este un centru medical specializat în epileptologie, tulburări de somn și conștiență alterată.

Experienţe de normalitate şi pacienţi fericiţi. Dorinţa noastră este să ridicăm standardele de îngrijire a pacienților. Instruim şi motivăm fiecare membru al echipei, pentru ca odată ce intri în Centrul de Epilepsie şi Monitorizare EEG Craiova să fii tratat cu respect.

Mai multe puncte de vedere medicale
Orgoliile sunt prea nocive actului medical, motiv pentru care am decis că indiferent de nivelul de pregătire şi experienţă, medicii şi asistenţii Centrului de Epilepsie Craiova îşi cer părerea unul celuilalt. Pacientul nu obține doar o opinie medicală solitară, ci beneficiază de opinii medicale venite chiar şi de la medici din alte ţări cu experienţa solidă, dacă este necesar. Suntem într-o comunicare permanentă cu specialişti în epilepsie şi specialişti în probleme de patologie a somnului. În felul acesta, pacientul primeşte o îngrijire sigur competentă şi răspunsuri mai bune la problemele sale.

Aparatură
Centrul de Epilepsie şi Monitorizare EEG dispune de tehnologie de diagnostic de ultimă generaţie. Echipamentul video EEG, conectică, senzorii necesari tuturor parametrilor care trebuie monitorizaţi, spaţiile dedicate înregistrărilor EEG gândite ergonomic, colaborarea cu cele mai bune laboratoare de analize şi clinici de imagistică / RMN din Cluj, sunt toate resursele necesare succesului în tratarea pacienţilor noştri.

Timpul şi echipa de care aveţi nevoie
Indiferent de cât sunt de solicitaţi, medicii, asistenţii medicali și tehnicienii Centrului de Epilepsie şi Monitorizare EEG Craiova acordă timp pentru a intreba şi mai ales a asculta cu răbdare toate problemele medicale, fără a grăbi consultaţiile. Perioada dintre două programări consecutive este intenţionat mai lungă decât standardele obişnuite, tocmai pentru ca pacienţii să primească toate răspunsurile de care depinde liniştea lor. În plus, înregistrările EEG durează atât timp cât este nevoie: uneori o ora, alteori 4 ore, 8 ore sau 12 ore, pe timp de zi sau de noapte, astfel încât concluzia înregistrărilor să fie utilă în deciziile terapeutice viitoare. Indiferent dacă pacientul suferă de o tulburare a somnului sau de o forma de epilepsie, el va fi întotdeauna consultat cu răbdare şi tratat cu pricepere.

Îngrijire multidisciplinară completă
Credem că medicina este un efort de echipă. Competenţa noastră în epileptologie şi tulburări de somn, dovedită prin înfiinţarea Centrului de Epilepsie şi Monitorizare EEG, nu ne izolează de îngrijirea medicală multidisciplinară de care fiecare pacient poate avea nevoie. Din contră, parteneriatul nostru cu alte spitale şi clinici din Cluj-Napoca vă oferă accesul la o infrastructură medicală de vârf, la servicii medicale multidisciplinare de calitate în alte specialităţi cum ar fi: endocrinologie, neurochirurgie, gastro-enterologie, diabet, boli de nutriţie şi metabolism, reumatologie, boli infecţioase, imagistică.

Consultaţii de epileptologie şi înregistrări EEG la pacienţii nedeplasabili
Preocuparea pentru sănătatea pacienţilor ne-a făcut deseori să ne deplasăm acolo unde am fost solicitaţi: pe secţiile de Terapie Intensivă ale spitalelor, în aziluri de vârstnici sau chiar la domiciliul pacienţilor netransportabili. Diagnosticul şi tratamentul unor crize electrice discrete, a situaţiilor grave de status epileptic electric sau a descărcărilor epileptice din somn ne-a dat încredere că facem foarte bine ceea ce facem.
Citeste mai multe detalii aici