Str. Unirii, nr. 90-92
Craiova, Dolj, România
Luni: 07:00 - 20:00
Sambata: 07:00 - 14:00

Policlinica Top Med BunaVestire

21 de ani de activitate!

Aparatura medicala

Dispunem de aparatura medicala performanta si venim in sprijinul persoanelor de toate varstele

Afla detalii

Servicii medicale

Va asiguram servicii medicale de exceptie prin personalul medical si experienta profesionala

Afla detalii

Certificari

Certificate de calitate si acreditari ISO 9001:2015, certificat de acreditare RENAR

Afla detalii

Policlinica privata Top Med BunaVestire

Colaboram cu Casa de Asigurari de Sanatate Dolj

Policlinica Top Med BunaVestire a fost infiinta in anul 1997 fiind prima Policlinica privata din orasul Craiova.
Urmare a preocuparilor colectivului de specialitati activitatea acesteia s-a extins in spatiu si in diversitate astfel incat in prezent a ajuns la peste 70 de angajati din care cca. 55 specialitati (36 medici primari, 10 doctori in Stiinte Medicale) de inalt profesionalism care acopera 19 specialitati clinice .

Afla detalii

Spitale private Top Med BunaVestire

In dorinta de a furniza intreaga gama de servicii medicale, am deschis 2 spitale private, in Craiova si Calafat,
cu servicii medicale complete, in care asiguram tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Spital privat Craiova

pacientii au acces la peste 15 specialitati medicale si 30 de medici cu experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu fectiuni acute sau cronice.

Telefon contact: +40 251-463 311

Adresa: Strada Morii, nr 33, Craiova, Dolj

Spital privat Calafat

pacientii au acces la peste 15 specialitati medicale si 30 de medici cu experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu fectiuni acute sau cronice.

Telefon contact: +40 251-232 960

Adresa: Strada 22 Decembre, nr 1, Calafat, Dolj

Departamente Top Med BunaVestire

Pacientii au acces la peste 17 specialitati medicale si 62 de medici cu experienta in diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu afectiuni acute sau cronice.

Laborator analize medicale

Laborator de analize cu dotari de ultima generatie si personal cu o buna pregatire profesionala.

Medicina interna si ecografie

Prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor organelor interne

Cardiologie

Cardilogie este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul oricarui tip de cardiopatie al complicatiilor medicale la pacientii cardiaci

Ginecologie

Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa de consultatii de specialitate si recomandari de tratamente pentru afectiuni acute si cronice.

Neurologie

Neurologie este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea şi recuperarea bolnavilor cu suferințe ale sistemului nervos.

Ortopedie

Ortopedia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul injuriei, deformitatii sau bolii prin metode manuale sau instrumentale

Pediatrie

Pediatrie este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, dignosticarea si tratamentul afectiunilor pediatrice (nou-nascut pana la 18 ani)

Urologie

Urologie este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului renourinar masculin si feminin

Policlinica si-a acreditat sistemul de asigurare a a calitatii obtinand Certificatul ISO9001/2015 in domeniul propriu de activitate precum si Certificat de acreditare RENAR si Certificarea calitatii interlaboratoare intern si international. S-a acordat cea mai mare atentie cresterii gradului de asigurare a calitatii serviciilor medicale angajarea, instruirea, si perfectionarea cadrelor medicale medii si de specialitate. S-au introdus cele mai moderne metode de investigare in diagonsticarea medicala, policlinica facand investitii in permanenta, participand la diverse simpozioane de comunicari stiintifice, insasi Policlinica fiind autorizata de Ministerul Sanatatii pentru efectuarea de cercetari proprii.