Str. Unirii, nr. 90-92
Craiova, Dolj, România
Luni: 07:00 - 20:00
Sambata: 07:00 - 14:00

Policlinica Top Med Buna Vestire a fost infiintă în anul 1997 fiind prima Policlinica privată din orasul Craiova.

Urmare a preocuparilor colectivului de specialisti activitatea acesteia s-a extins în spatiu şi în diversitate astfel încat în prezent a ajuns la peste 70 de angajati din care cca. 55 specialitati (36 medici primari, 10 doctori in Ştiinte Medicale) de înalt profesionalism care acoperă 19 specialităti clinice si 2 paraclinice (analize medicale de laborator, radiologie generală, radiologie dentară).

S-a acordat cea mai mare atentie creşterii gradului de asigurare a calitătii serviciilor medicale angajarea, instruirea, si perfectionarea cadrelor medicale medii si de specialitate. S-au introdus cele mai moderne metode de investigare în diagonsticarea medicală, policlinica făcand investitii în permanentă, participand la diverse simpozioane de comunicari stiintifice, însăsi Policlinica fiind autorizată de Ministerul Sănătătii pentru efectuarea de cercetări proprii.

O dovadă a recunoaşterii calitătii actului medical o constituie si faptul că a atins cifre de afaceri mari, fiind pe locul I în cadrul Camerei de Comert şi Industrie a judetului Dolj, de 3-4 ori mai mult decat locul II în cadrul aceleiasi clasificări.

Mentionăm că din acest volum de activitate peste 75% este cu plată, în afara sistemului de sănătate, cu CAS Dolj.

S-a îmbinat în mod fericit strategia de acordare a facilitătilor cu un program de lucru adecvat şi cu o structură a activitătii care au venit în calea satisfacerii dorintelor clientilor nostrii. Astfel că Policlinica a cooptat în continuu pacienti noi din judet cât si din alte judete.

Urmare a acestor preocupări Policlinica Top Med Buna Vestire si-a acreditat sistemul de asigurare a a calitătii obtinând Certificatul ISO9001/2000 în domeniul propriu de activitate precum si Certificarea calitătii interlaboratoare intern si international.