Din 1997, Prima Policlinica Privata din Craiova

DATE GENERALE DE PREZENTARE ACTIVITATE GRUP MEDICAL TOP MED BUNAVESTIRE
POLICLINICA-str Calea Unirii 90-92

Policlinica a fost infiintata in anul 1997 fiind prima policlinica privata din Craiova la acea vreme ,cu multi medici entuziasti , unii dintre acestia profeseaza si in ziua de azi in clinica noastra. La acea data policlinica functiona doar cu 4 cabinete medicale intr-o singura cladire aflata chiar in centrul orasului pe str. Calea Unirii nr. 90, practic ,vis- a -vis de Facultatea de Medicina (cladirea veche) si la 5 min de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Caiova.

Ulterior, POLICLINICA a fost preluata de ca si afacere de familie urmand sa investeasca si sa dezvolte activitatea de prestari servicii medicale.

Astfel, la inceput policlinica avea o cladire cu 4 cabinete , in momentul de fata activitatea se desfasoara in 5 cladiri aflate in 2 orase diferite cu activitate de ambulatoriu si 2 spitale private cu spitalizare continua si de zi.

Policlinica are 25 de specialitati medicale clinice si paraclinice , desfasurate in CRAIOVA in 2 cladiri aflate in aceeasi curte , un nr de 80 de salariati si colaboratori dintre care 60 de medici primari si specialisti , restul asistenti medicali , chimisti , fizicieni medicali etc . Majoritatea medicilor au diverse competente (ecografie generala , ecocardiografie , colposcopie etc)unii au cate doua specialitati , iar 10 medici sunt doctori in stiinte medicale , actual un numar de 160 de salariati si colaboratori in toate centrele.

Activitatea medicala s a imbunatatit permanent prin extinderea ca numar de specialitati , de servicii medicale oferite si locatii , si prin cresterea calitatii serviciilor oferite pacientilor avand toate acreditarile necesare in domeniul certificarii calitatii

In urma dezvoltarii SI PREOCUPARII PERMANENTE PENTRU CRESTEREA CALITATII SERVICIILOR MEDICALE OFERITE PACIENTILOR, in momentul actual acestea sunt oferite in cadrul unui GRUP MEDICAL TOP MED BUNAVESTIRE organizat astfel:

 1. Ambulatoriu de specialitate –POLICLINICA BUNA VESTIRE 25 de specialitati medicale clinice si paraclinice desfasurate in Craiova , str .Calea Unirii nr.90-92,activitate desfasurata in 2 cladiri
  • Laborator analize medicale
  • Radiologie si imagistica medicala
  • Laborator psihologic
  • Spitalizare de zi
 2. Spital privat de recuperare medico- balneara cu baza de tratament proprie –cu servicii de spitalizare continua si de zi situat in Craiova , str. Morii nr. 33 cu un numar de 70 de paturi in contract cu CAS,acreditat ANMCS.
  Spitalul functioneaza intr-o cladire cu 4 niveluri ,la parter se afla baza de tratament medico-balneara cu o suprafata de 400MP,si saloane cu 2 si 3 paturi dispuse pe cele 3 etaje unde se ajunge cu lift exterior , spatiu verde aproximativ 2000 MP si parcare proprie.
 3. Spital privat de recuperare medico -balneara si baza de tratament proprie –cu servicii de spitalizare continua si de zi situat in Calafat , str 22 Decembrie nr.1,cu un nr de 90 de paturi,in contract cu CAS ,acreditat ANMCS.
  Spitalul functioneaza intr-o cladire cu 7 niveluri ,in parcul orasului , beneficiind de o pozitie privilegiata , chiar unica pe malul DUNARII.
  La parter se afla baza de tratament cu suprafata de peste 400MP,si saloane cu 2 si 3 paturi dispuse la cele 3 etaje unde se ajunge cu liftul spatiu verde de aproximativ 6000 MP si parcare proprie.
 4. Baza de tratament medico- balneara nou deschisa, cu proceduri medico balneare precum si de relaxare si intretinere , un nou concept ,propriu , aflat in relatie cu CAS . Baza de tratament se afla in centrul orasului Craiova , intr-o cladire aflata la parter , cu suprafata de peste 400MP, cu spatii verzi si parcare subterana proprie.

Acreditari , certificari ale calitatii Cerificare in domeniul calitatii serviciilor medicale SR EN ISO:9001:2015 pt toate serviciile medicale Certificare RENAR SR EN ISO 15189:2013 -specific pentru activitatea de laborator analize medicale Acreditare ANMCS cat II pt activitatea se spitalizare de zi si continua